Welkom bij Diner Café Het MauritsHuis.

Houd de website en Facebook in de gaten voor alle acties en eventueel aangepaste openingstijden.

Het Mauritshuis biedt een grote verscheidenheid aan heerlijke wereldse vlees-, vis- en vegetarische gerechten, deze zullen allen voor rond de 12,50 worden aangeboden! De kaart is “klein” maar bevat voor ieder wat wils: drie voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie desserts. Houd jij ook van verrassingen? Dan zit je hier goed, want de kaart wisselt vaak. Zo is het elke keer een verrassing wat er op het menu staat.

Voor de echte liefhebber met een Bourgondisch karakter schenken wij een arsenaal aan voortreffelijke wijnen, whisky’s en cocktails. Ook voor de Champagne liefhebber is het goed toeven, heerlijke champagnes van onder andere Moët & Chandon en Veuve Clicquot.

Hip en historie komen samen in Het MauritsHuis. Kunstenaars exposeren hun werk aan de wanden.
Zoals het ‘echte’ Mauritshuis “het Koninklijk Kabinet van Schilderijen” is, zullen wij hier met een knipoog naar verwijzen, jonge en (nog) onbekende kunstenaars krijgen de mogelijkheid hier hun werk te exposeren en (meer) bekendheid te krijgen. Klik hier om meteen naar de gallery te gaan!

Het MauritsHuis is de ontmoetingsplaats voor bewoners en bezoekers van de stad. Hier voel je dat de mensen betrokken zijn met elkaar, en de omgeving. Bij je tafel, aan de bar, op je bord én in je glas. Een sociale ontmoetingsplek waar iedereen zich welkom voelt.

U kunt ook gewoon bij ons pinnen!

Wat staat er op het menu?